Sen uppdatering, Ränneslätt.

Den 17 oktober gick Ränneslättsloppet för bl a oss damer/tjejer. Starten gick vid lunch tid för oss. När man står där på startrakan och inväntar starttecken är pulsen uppe i 1000 tror jag. Starten gick, och jag låg 3a i första och andra svängen men därefter körde jag om och tog ledningen. Ledningen höll jag några minuter, men tvär stumnade i underarmarna och Camilla M körde om mig. Både jag och Camilla låg sen och kravlade i den "kända" stenbacken på första varvet. Tävlingen rullade därefter på, med inga större konstigheter förutom krampen som höll i sig.

Jag körde tillslut in på en 4e plats efter Camilla M som vann, Tina T som blev 2a och Sanna B som blev 3a. Tävlingen och banan var riktigt fin och rolig.

Grattis till er på pallen!:) 

Klicka på länken nedan för att se alla starter, Damklassens start kommer efter 2,59 min.
http://www.youtube.com/watch?v=n9pmq70cNj0

Nu är det bara att ta nya tag, för i helgen är Gotland Grand National. Jag, pappa och min syster åker över till Gotland på tordag. Ser verkligen fram emot detta. Tränar, laddar och förbereder för fullt!:)

Kan även berätta att jag fått en ny sponsor, Må Bättre i Falun, ett superbra träningsställe!:)

Cross KM på Jämmerdalen

Ja, det var tänkt att jag skulle köra cross KM på Jämmerdalen förra helgen. Men hann inte mer än ett varv på träningen innan förens framhjulet slog undan och jag gick ikull ganska rejält... Skrapade upp hela ena underarmen och fick en rejäl "lårkaka" fast på underarmen, lillfingret är blått men helt och har två stora blåmärken på båda knäna. Banan var väldigt hal och isig på sina ställen vilket inte alls var bra att köra på med sommardäck. Det var tydligen många som gjorde illa sig denna dag. Jag hann iallafall ut och skita ner hojen en sväng, men någon tävling blev det inte för min del. Åkte hem och la is på armen. Inget är trasigt men blåslagen blev jag, men det är sånt som händer.

Just nu håller jag på att laddar och packar för fullt inför Ränneslättsloppet i helgen, vilket ska bli superkul!!! :D

Killarnas SM-final och Granatrundan

Nu har det gått alldeles för lång tid sen jag skrev sist. Men bättre sent än aldrig;)

På onsdagen den 23 september ringde Vanja till mig och frågade om vi skulle köra killarnas SM final i Enköping på lördagen samma vecka. Efter att ha pratat ett tag och hunnit bli nervös över extremprovet så bestämde vi oss för att köra. Om det skulle gå att vi efteranmälde oss vill säga, eftersom det var så nära inpå tävlingen. Men det gick bra så det vara bara att börja packa och fixa hojen. Jag anmälde mig iallafall i JSM2 och Vanja i SM2-klassen. Denna tävling var nämligen "känd" för sitt extremprov och eftersom jag absolut inte är van att köra sånt så blev jag ganska nervös kan jag lova. Men om man inte kör på det så blir man aldrig bättre heller.

Tävlingen var riktigt rolig, men jag kan lova att detta var en av de slitsammaste tävlingarna jag har kört. Detta pga av extremprovet, men jag är glad att jag tog mig över det och att jag även tog mig mål. Däremot kanske det inte såg så proffsigt ut när jag var ute och brottades med hindren, men det var väl sak samma! ;)

I lördags, dvs den 3e oktober, körde jag Granatrundan som gick här i Falun. Där hade jag anmält mig i Juniorklassen. Senior och juniorklassen skulle köra 4 varv vilket skulle vara en körtid på ca 3 timmar. Starten gick och varvet bestod av rolig åkning med bl a några ordentliga lerhål som jag även hann med att ta ett dopp i. Full i lera och snorhal sadel var väl kanske inte det bästa att börja mitt första varv med. Därefter rullade det på ända in i mål, hann dock bara köra 3 varv. Men det blev iallafall ungefär 3,5 timmes körning i streck. Riktigt rolig tävling var det.

Känns riktigt bra med dessa två genomkörare. Det behövs mycket träning nu inför stortävlingarna och jag är taggad till 1000! :)

Vill passa på att önska Vanja och alla andra svenskar som ska köra Six Days i Portugal 12-17 oktober lycka till!!!

RSS 2.0