Italien - träningsläger 6/3-21/3

Hejsan!

Här kommer en hälsning från Italien.

Den 6 mars ungefär kl 10 började jag rulla ner till Vanja och Robban i Eksjö. Vi hade bestämt att vi skulle träffas innan 16.30 för att packa över mina grejer ill deras buss och husvagn. Efter det började vår resa påväg mot Italien, men idag hann vi inte längre än till färjan som skulle ta oss över till Tyskland. Färjan gick 23.00 och kl 6.00 morgonen därpå vaknade vi av att klockan ringde. Det var dax för avstigning.

Hela lördagen spenderades i bussen rullandes genom Tyskland, Österrike och en bit in i Italien. När klockan började bli mycket var det dax för att stanna och sova.

Vid lunchtid på söndagen var vi äntligen framme i Bologna där vi skulle bo utanför Tullio Provini´s hus. Innan vi hade kommit fram hämtade vi Robert Grindberg på flygplatsen som inte låg alls långt ifrån Tullio. Efter ungefär två dagars bilfärd började det krypa i kroppen så jag och Vanja tog en springtur på eftermiddagen/kvällen, vilket var riktigt skönt!

På måndagen hade vi vårat första träninspass på en crossbana där vi tillsammans med Tullio och Oblucci (vet ej hur det stavas) hade banan för oss själva. Det var Mycket ovant att från snöspår komma igång och åka på barmark. Solen lyste och det var ca +15 grader, helt underbart.

Dagarna rullar på och idag är det söndag och vi har precis varit ute och tränat. Solen skiner och det är +17 grader, helt underbart!

Vi har hunnit tränat på många olika underlag och terränger. Bl a crossbana, rullsten, gräsprov, turer uppe i bergen, branta uppför och nedförsbackar, köra och svänga på skrå. Vi har till och med hunnit varit i Venedig på en liten mini semester på en och en halv dag. Italien är underbart fint och vackert, vilken utsikt det är om man tar sig upp i bergen. För mig är det otroligt mycket nya saker som jag får vara med om angående hojåkningen. Eftersom att jag aldrig och i sån här terräng som här i Italien med alla backar och stigar med stup på sidorna osv så är det mycket nytt som man ska ta in och lära sig. Detta är otroligt nyttigt, spännade, roligt och framför allt lärorikt!

Om jag skulle skriva allt som vi gör och har varit med om så skulle detta bli en hel bok. Men läs gärna mer på Vanjas hemsida, där hon uppdaterar hennes "dagbok" nästintill varje dag. http://www.kollmannracing,com/

Lägger upp lite bilder nedan! :)

Detta blev iaf ett litet smakprov om hur vi har det här i Italien! :)

Mvh Sandra















































RSS 2.0